På min tallrik

Sommar är lika med enkel mat, mat som ska gå snabbt att svänga ihop. Gärna tillsammans med en god efterrätt som avslutning. Jag giver er två varmrätter respektive två godsaker att förgylla sommardagarna med...

Hotelthemonica serverade detta goda, en riktig försommarrätt med vit sparris, hollandaise, räkor och grillat surdegsbröd. Mums!

Huvudingrediensen sparris går igen i denna rätt, som är något matigare eftersom den innehåller både potatis och ägg. Hittat på Elsa Billgrens tallrik.

Billgrenwood postade detta läckra som ser ut att vara citron- och vallmokaka toppat med grädde och färska jordgubbar. Gott med både syra och sötma.
 
 
Avslutar med detta som serverades på DoMa, pavlova med kardemummaglass, älgörtscurd och nystekt rabarber. Måste definitivt testas, då jag fullkomligt älskar kardemumma och rabarber! Har dessutom en stor laddning älgörtskoncentrat i frysen.

Alla bilder är länkade till källan, bon apetit! 🍴
 

Kommentarer

Tack för att du lämnar ett avtryck efter dig!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0