Mitt lilla experiment

Jag utsätter min kropp för ett experiment.

Ska ta reda på hur många dagar man måste jobba innan febern går ner.

Har haft feber i fyra dagar nu och det blir inte ledigt förrän på måndag eftermiddag. Så det är några dagars jobb kvar. Undra när febern försvinner?

    För inte hade jag då tänkt sluta jobba, hästarna behöver mig. Och det är inte helt fel att tjäna pengar på något som är roligt, dock lite tungt om man är febersvag.



Smultronställen

Är nere på Öland. Lever på sol, morgondopp i havet, kulglass och jordgubbar.
Det här är det jag kallar sommar!




Häcktricket

Kombinerar man häcktricket med hundtricket så har man en oslagbar kombination!
Har de senaste två dagarna ägnat mig till att snygga till häcken och alla buskar på framsidan huset och då och då har Ockra skuttat ut och lekt med alla kvistar som jag beskärt. Och under dessa dagar så har näst intill alla som passerat sagt några ord innan de farit vidare. En dam trodde till och med att jag var utbildad trädgårsmästere! Vart hon nu fick det ifrån, för så snygg blev inte häcken. Men nu ser den i alla fall betydligt bättre ut än vad den gjorde innan!

Som hundtricket, men med en twist.




Jag har en plan

Har varit sjukt pysslig av mig idag, när jag nu vaknade. Kom nämligen hem rätt så sent i natt :P
Åkte ner till Sorsele, efter mindre än ett halvt dygn av Ammarnäsvistelse. Kom hem just i tid till att vinka adjö till Hella och när jag väl kom hem så var det fullt kaos. Lillebror har nämligen flyttat hem igen, så det var flyttkartonger överallt. Och även jag hade en del städning att göra, så vi har städat idag. Men jag var även ute och arrangerade rabbaten utanför lekstugan, som jag hade tänkt måla om när tiden räcker till. Och det roliga är att grannbarnen har börjat att leka där, så det känns som kul att göra den lilla timrade lekstugan fin =)
   Nej, nu ska jag sätta igång med min pysselbok.
Jag har nämligen en plan...




730 dagar

På dagen, prick två år sedan man kastade sin studentmössa i luften. Lillebrors tur idag att göra samma sak. Åka flak och sjunga sig hes till "vi har tagit studenten...". En början.
    Samtidigt, 18 mil bort så lades en kista i jorden och ännu ett slut skrevs in i livets oändliga historia.




Barfotabarn

Jag tror jag alltid har trivts att vara brafota, att slippa stänga in fossingarna i sockor.
Och nu är det sommar och mina fötter är skönt tillrättalagda i det gröna, nyklippta gräset.
Jag har fått tillbaks alla mina tentor, den senaste avslutades för mindre än tre timmar seda med bra resultat. Solen skiner och nu ska jag bara njuta.....


...och läsa igenom min uppsats en sista gång. 
Och fånga äckliga småkryp. Men inte nu. Snart.



Europaparlamentsvalet


Vi har fått en röst. Jag tycker att man ska använda den.
Det gjorde jag igår.




Sista dagen för att rösta är den 7 juni!



Maraton

Är inne på de sista milen av vad som känns som årets maratonlopp. Skrev näst sista tentan idag. Försöker ladda batterierna till uppsatsskrivning inatt. Dålig planering är min melodi.



RSS 2.0