Stockholm

Grrr...alla flyg är inställda så jag kommer inte hem! Tyvärr. Så jag ska roa mig själv här på Berga med att träna, plugga sjukvård och sy kragspeglar till killarna :) I kväll kommer det dock att bli den trevligaste stunden på hela helgen då det är utgång med Staffas och Nystad som gäller :) Bowling, biljard och lite festande.
    Sedan imorgon så är det bara jag från 21 samt 22 som är kvar här på bygget, kommer nog att kännas sjukt konstigt! Man är ju omgiven av folk hela tiden och det kommer att kännas som att jag glömt bort någon viktig info, eftersom jag då plötsligt är helt själv.
  Nope, nu ska jag gymma och simma lite innan simhallen stänger!

P.S: Tycker synd om kusinvintamin som inte kommer till Shanghai! Må vara att jag inte kommer mig hem, men att hon missar sin kurs, det är riktigt surt!


Hosta, näsblod och högskoleprov

Så såg min dag igår i korthet ut.

Under veckan som gått har jag och mina kamrater tagit farväl av Kungsholmen och våra befäl vi haft under GSU:n (Grundläggande Soldat Utbildning). Finmiddagen där Fredrik slog på stort blev ett plåster på såret för att finkläderna inte fick nyttjas under middagen. De mest besvikna fick dock revansch och tågade in till kvällsskaffningen, inte i M90 utan uppklädda i civila kläder. Vi tjejer i armkrok med varsin kille från plutonen.  Så dagen blev rätt så lyckad ändå!

Det var i början av veckan, på onsdagen förflyttade vi oss. Men först fick Swartz och Plisko ta emot varsin utmärkelse, sedan var det båt över till finskan och därefrån buss upp till Stockholm. Så nu mer är jag stationerad ute på Berga. Väldigt mycket större än Kungsholmen. Betydligt sämre mat. Nya befäl. En ny miljö. En nystart helt enkelt!

Till veckan kommer vi att få reda på grupperna samt blir tilldelade befattningar. Jag hoppas att det är tredje gången gillt, om man nu kan säga det. Inte beridna högvakten, inte hundförare men förhoppningsvis sjukvårdare. Min gamla löjtnant tyckte att jag skulle passa som det. Men vi får väl se hur det blir med den saken. Vad jag än blir så kommer befattningsutbildningen snart att dra igång, jag tror att det var näst nästa vecka...

Höger vänster om!


Påsk

Klarblå himmel. Påskfjädrar i kulörta färger. Strålande sol.
Superhärlig påskridtur med Becca. Blöta hundnosar.
Utgång med gamla tjejgänget. Påskägg. Pussa på pojkvännen.
Stenugnsbakad pizza. Påskkärringrännet. Kriminalroman.

Det är min påsk i ett påskägg!
RSS 2.0