Tvättmaskinen

Det är inte fullt så illa som denna bild från Hemnetknarkarna som visar upp mer eller mindre knasiga bilder från folks hem som ligger ute till försäljning. För avloppsslangen är inte nerböjd i badkaret, för fullt så måna är vi inte om att återanvända vatten. 

 

Men däremot så har vi sedan två dagar en mycket malplacerad tvättmaskin ståendes inne på toaletten. Med ett Pyre som sparkar och har sig i magen så propsade maken på att vi skulle köpa oss en tvättmaskin eftersom huset medstort H ännu inte har dykt upp. Eftersom jag vägrar att lyfta ut badkaret så fick tvättmaskinen helt sonika bo framför badkaret.

 

Det fina i kråksången är att du faktiskt kan sitta på toan utan att behöva vrida på benen om du är lång (det trodde jag inte skulle vara möjligt). Dessutom är alla kopplingar i hörnet, så skulle nästa ägare av denna lägenhet inte ha småbarn och känna att ett badkar inte är någon nödvändighet så kan man bara putta in tvättmaskinen mot väggen. Det såg rörmokaren till igår. Det är lätt den fulaste lösningen genom tiderna som samtliga inblandade har skådat, men tvättmaskinen är i alla fall rätt installerad. Dessutom verkar den göra det den ska, för precis i denna stund rullar en provmaskin.

 

Kommentarer

Tack för att du lämnar ett avtryck efter dig!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0