Triss i inspiration

 
Johanna Bradfords vardagsrum har blivit med gardiner. Tyget heter Painted Stripe av Helene Blanche, men det borde inte vara omöjligt att hitta åt något liknande på loppis. Älskar kontrasten gröna ränder mot William Morristapeten pilblad. Ge mig ett rum med den tapeten och randiga gardiner som går ton i ton, så blir jag glad!

 

Flera satser med fläderblomssaft har under de senaste veckorna tappats upp på flaskor. Även blomsterinspiratören på Waldemarsudde, @kristinamariaohman har gjort flädersaft. Kristinas bilder är rena ögongodiset (följtips!), en själv sätter tilltron till att saften smakar himmelskt nu när bilderna inte blev fullt lika bra.

Min allra första tygförälskelse var Josef Frank. Klädde om morfars kontorsstol i tyget stensöta. Nu i sommar arrangeras två utställningar nere i Skåne, den ena på Sofiero och den andra på Tomarps Kungsgård. Båda hade varit mycket trevliga att besöka, men det rimmar tyvärr illa med det långa avståndet och ingen semester. Bilden ovan är en originalskiss av Josef Frank till Mille Fleurs @svenskttenn.

 

 

Kommentarer

Tack för att du lämnar ett avtryck efter dig!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0