Mojo rojo

Denna sås och ett lass med ugnsrostade potatisklyftor och du är i hamn. Så gott, så enkelt. 
 
 
Denna sås tog alla med storm vid middagsbjudningen i helgen.
Anna Berggren har jag att tacka för detta enkla recept, som kommer här:
 
1 alt. 2 chilifrukter (beroende på hetta)
1 paprika
4 bifftomater
1 stor vitlöksklyfta
Olivolja, salt och svartpeppar
 
Hacka och mixa paprika, chili, vitlök och tomater till en slät sås. Addera en skvätt olivolja och smaka sedan av med salt och svartpeppar. Servera till en bit kött eller likt förslaget ovan. Busenkelt att göra, förädiskt gott att äta!
 
P.s: Kan tänka mig att såsen når ytterligare en dimension om man ugnsbakar tomaterna och paprikan innan de mixas. Kan vara värt att prova!
 
 
 
 

Kommentarer

Tack för att du lämnar ett avtryck efter dig!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0