Vilken personlighetstyp är du?

Sandbergs har tagit fram en trendrapport i syfte att lära känna sin inredningsprofil och på så sätt bidra till en mer hållbar, långsiktig och medveten konsumtion av design och inredning. En fin tanke, men jag som tycks tillhöra tre av fyra personlighetsprofiler känner mig lite kluven…

 

 

Sökaren- Söker efter lugn och harmoni vilket resulterar i ett intresse för aktiviteter som yoga och mindfullness. Det avspeglar sig i hemmet som är ljust och mjukt. dekoren är sparsmakad med några få älskade och utvalda, gärna skulpturala, möbler och detaljer.

 

 

 

Odlaren - Uppskattar allt som växer, blommar och grönsaker blir till hoppfulla symboler för livskraft och framtidstro. Naturen avspeglar sig i hemmet med blommande väggar och en dekor i ständig förändring beroende på vad säsongen har att erbjuda.

 

 

Samlaren- Älskar att hitta skönheten i det bortglömda och ratade och går gärna på skattjakt på loppisar och second hand. Fyller hemmet med en slig blandning av mönster, färger och föremål som har egen historia och minnen.

 

 

Upptäckaren - Fyller sitt hem med upplevelser och berättelser i form av föremål som tagits fram av en speciell teknik eller från resor från fjärran länder. Hemmet är ofta personligt och internationellt med mönster och texturer i oväntade färgkombinationer. 

 

Foton: Jonas Berg. Styling: Emma Fischer och Charlotte Ryding.

  

 


Kommentarer

Tack för att du lämnar ett avtryck efter dig!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0