Aktiviteter för lediga dagar del 2

Sätt av en dag eller två att skämma bort dig själv med ett härligt hemmaspa i badrummet. En bra kroppsskrubb, en hårkur och en ansiktsmask känns himmelsk skönt! Avsluta med att smörja in dig från topp till tå med en bra hudkräm. Du kan också lägga lite tid på att lära dig vaxa benen, eller ge naglarna på både händer och fötter en omgång.

När du är färdig i badrummet, myser du ner dig i soffan med en kopp varm choklad, eller kanske ett glas vin. Det viktigaste är att du ska känna att du har lite lyx som är bara för dig. För att toppa det hela, kan du se till att sängkläderna är rena, så att du kan lägga dig i en extra härlig säng sen när du ska sova!

 

Gör filmkvällen lite mer speciell än att bara sätta in en dvd i spelaren. Bjud inte lite vänner, gör egna biobiljetter med filmtitel och datum. Lägg fram massa kuddar och filtar, så att ni sitter skönt. Poppa massa popcorn och se till att du har en massa läsk. I vissa butiker kan man köpa riktigt popcorn-bägare, det skapar den rätt biostämningen. Säg åt alla att de måste stänga av mobilerna, och dämpa belysningen… snurra filmen!

 

Spana in secondhandaffärerna och ta med dig din väninna, en klassiker när det regnar. Är din plånbok väldigt tunn, det är gratis att prova! 

Om du ska uppatera din garderob, kan du be din vän att plocka ut en hög med plagg till dig, kanske hittar hon något du själv bara skulle gått förbi.  En annan variant är att se hur mycket du kan få för till exempel 200 kronor. Klarar du att hitta en hel outfit för det priset?

 

 

Det är mysigt att promenera i regnet, om du bara klär dig efter vädret. Ta fram gummistövlarna och regnjackan eller det mest färgglada paraplyet du har. Även om det regnar, är de inte lika surt och kallt som på hösten, så du kan gott ha på dig shorts under regnjackan. Hoppa i vattenpölar och sjung en regnsång!

 

Finns det något bättre än att mysa ner sig i soffan med ett härligt magasin när regnet forsar ner utanför fönstret? Gör en kanna te eller kaffe, ta på dig mjukisbyxorna och lägg en filt över kroppen. Och börjar solen skina, kan du alltid ta med dig tidningen ut!

 

 


Kommentarer

Tack för att du lämnar ett avtryck efter dig!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0