Triss i julpyssel

Att pyssla för mig är att öppna ventilen. Sluta tänka och bara vara. Pyssel hör julen till och därför kommer här tre olika pyssel som även de minsta kan vara med på.
 
Skapa en gran av kotten som ni hittar ute på promenaden. Varför inte skapa en hel skog?
 
Klipp ut små tomtevantar som ni dekorerar muffinsen med. Hands up på den!
 
Något pyssligare, men dock så sött är detta pyssel.
Små mini pepparkakshus som du fäster på kaffekoppen.
 
PYSSLA MED GLÄDJE!
 
 

Kommentarer
Postat av: Gabriella

Vilka fina pyssel! Jag gillar också att pyssla men tyvärr har det inte blivit så mycket av den varan på senaste. Imorgon tänkte jag dock sätta ihop mig egna julgrupp och pyssla med tror jag:)
Så fint och roligt att du frågar om min övning! Jag har fått inspiration till den då jag pluggat till danslärare:) Men jag har försökt utveckla den lite då jag vill inspirera till barnens egna kreativitet och nyfikenhet. Övningen och dansen gör vi inomhus i danssalen. Men åh det hade verkligen varit något att få vara utomhus och dansa i gräset och känna vinden i håret!
Trist när det är mycket plugg fastän julen stundar, men jag förstår dig. Hoppas du ändå kan njuta av god mat och umgänge när tillfälle ges. Jag har inte så många julplaner faktiskt. En del plugg blir det, ska försöka bocka av lite, annars umgås med vänner och familj. Nu har jag förresten tagit mig an din utmaning, tack!:)
Kram

2014-12-23 @ 00:10:30
URL: http://elephantzoul.blogg.se

Tack för att du lämnar ett avtryck efter dig!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0