Loppis är poppis

Jag älskar loppis och jag vet att jag inte är ensam om det. Att hitta ett fynd, det där lilla som du gått och tänkt på länge kan ge mig en otrolig adrenalinkick. Få hjärtat att rusa lite fortare. Farmor visade mig just ett sådant ställe här på Öland…

 

 
Välordnat, i ståtliga rader stod alla pryttlar.
 
 
Gamla apotekare flaskor och burkar från Siwerts Färg-, Tapet- och Kemikalieaffär fanns där att hitta.
Tyvärr tillät inte riktigt min packning ett tillskott på si så där ett dussin flaskor, så de står fortfarande kvar på hyllan och väntar på sina nya ägare.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Gabriella

Haha ja det verkar inte sämre än så, just start baking ja=)
Tänker precis likadant, klart man måste få boa in sig i sitt eget hem. Man vill göra det hemtrevligt och mysigt så man trivs. Fint av din vän att skänka dig tapeten förresten=)
Ja visst är det, Ernst är en fena på det där med fiffiga lösningar!
Tack, jag knaprar medicin nu och det känns bättre i nyckelbenet och axeln men gör fortfarande ont. Kuren går ut på onsdag och jag har en känsla av att ontet (nytt ord) fortfarande nog kommer sitta i. Fortsättning följer...=)
Fint inlägg, loppisar är ju underbara! Så mycket man kan hitta verkligen. Fint med din farmor och Öland, där har jag aldrig varit faktiskt.
Såg riktigt härligt ut från din midsommar, mycket god mat!
Sommarkram

2013-07-01 @ 12:09:11
URL: http://elephantzoul.blogg.se
Postat av: Clara

Älskar verkligen loppisar jag med! Måste bara hitta någon riktigt bra.. Oftast blir det ju små gårds loppisar, gillar de större lite bättre! Men man kan fynda överallt! :)

2013-07-07 @ 01:04:30
URL: http://knaper.blogg.se/

Tack för att du lämnar ett avtryck efter dig!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0