Fröbytardag

Det märks att man studerar på Sveriges lantbruks universitet- Dels för att jag nog skulle vilja påstå att det är det enda universitet där man får förlängd rast för att man ska hinna vattna sina växter! Sedan kanske intresset för en fröbytardag inte skulle vara så där jättestort på något annat universitet. Men eftersom jag nu studerar vid Alnarp så är det så och jag gillar det skarpt!

 

Bakgrunden till detta är att delar av Tisdagsfiket (skolansfikaförening där jag sitter som kassör) bakade semlor på lommaborgen. Eller några är en underdrift, i alla fall om du frågar mig. Jag har nämligen aldrig gjort 140 semmelbullar tidigare! Dessa semmelbullar genomgick sin förvandling med grädde och innanmäte idag på lunchrasten innan jag och Kajsa så sålde dem för en femma styck. 

 

Nu tänker du kanske att det är lustigt att ha tisdagsfik på en onsdag, men idag anordnade vi ett extrainsatt fik just eftersom Alnarp Community (ännu en förening som jag sitter med i) anordnade fröbytardag. Så min dag kan så här långt sammanfattas med minisemlor, många glada skratt och massor av frön som jag ska så för framtiden! Nu ska jag få i mig några tuggor mat och sedan bege mig mot Wärmlandsnation för pubquiz med fina vännerna och kasta ett öga på dagens föreläsningsanteckningar!

 


Kommentarer

Tack för att du lämnar ett avtryck efter dig!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0