Du och Din Jante

Januari är äntligen över. Jag trodde där ett tag att denna månad skulle behålla sitt grepp om mig för evigt. Men nu råder februari och jag har fått vända blad i almanackan. Skönt som sjutton må ni tro att det är för nu är tentaperioden för denna gång över.

 

 

Jag är nöjd. Nöjd över mina prestationer. Jante skulle svimma om han läste det som kommer här näst, men vi fick en femma i Let It Grow projektet, topp tre rankat totalt. Jag blev bäst (!) i min enorma klass på marknadsföringstentan som jag skrev på engelska. Det var enormt skönt att få det beskedet eftersom jag oroat mig långt innan tentan ens ägde rum för att jag skulle få totalt hjärnsläpp på essäfrågorna. Istället blev det så att jag landade på ett halvt poäng ifrån full pott på just den delen! Den sista tentan som jag nu gjorde landade jag på 1,5 p från maxpoäng. Det var en sådan lättnad att det gick så bra att jag sov tretton (!) timmar i sträck efteråt. Och nu är januari över, mina femmor är snyggt nerskrivna på papperet och jag försöker hålla huvudet högt. Jante har nog tuppat av, men jag vet att jag gjort bra ifrån mig. Jag har gjort mer än bra och ändå är saker omkring mig som de är. Mycket av det som händer står jag försvarslös inför, men studierna är en sak som jag faktiskt kan styra någorlunda över. Eller som Sofia sa- "Du briljerar ju för skjutton!"

Inte nog med detta så har jag öppnat dörren för mitt hjärnspöke. Jag håller som bäst på och vinkar adjö till det stora hjärnspöket tillika ett stort kapitel i mitt liv. Har gjort ett paket till hen som tog en pusselbit ifrån mig. Jag går framåt och jobbar på att inte se mig om över axeln och mina vänner håller mig i handen. Jag kämpar på.


Kommentarer

Tack för att du lämnar ett avtryck efter dig!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0