Positivt tänkande

När jag vaknade imorse tänkte jag på hur liten lägenhet jag har. Men sedan kom jag att tänka på de tjugo gruvarbetarna som jag sett på Ernest Cole utställningen över apartheid där de fick dela på 6x8 meter. 48 kvadratmeter det vill säga 2,4 kvadratmetrar var! Sedan var min lägenhet på 23 kvadrat helt plötsligt stor! Allt är relativt mina vänner…

 


Kommentarer
Postat av: Gabriella

SV: Det är fint tänkt! Man ska ju också komma ihåg att glädjas åt den tid man fick med personen. Och som du säger, personen hade ju kunnat dött kort efter att man själv fötts så man aldrig hann lära känna den. Och sen tänker jag på alla de som haft en dålig relation till den som dör, det måste vara hemskt!

Tur jag har många fina minnen=)Skönt med en lugn helg, det behöver man! Och skönt att ta tag i det som hamnat på hög, sån befrielse.

Roligt med en tur till stallet, härligt!Åh det är ju jättebra, grattis till ditt fantastiska resultat av tentan!!=)

Du får gärna hålla tummarna för mig imorgonbitti, då har jag tenta.Fint att vara svag för tjusigheter som blommor=)Tänkvärda ord som minnsann är värda att komma ihåg i det du skriver här ovan!Och tjusigt linne, päron o vanilj är inte fel;)

Kram

2012-05-15 @ 21:20:29
URL: http://elephantzoul.blogg.se/
Postat av: Angelica

Oj, jag skulle få cellskräck av att bo på så liten yta! ;) Längtar till våran flytt om 2 veckor och lägenheten på 160 kvm! :) Hoppas du har det bra, sköt om dig! Kramar i massoooor!!

2012-05-15 @ 23:07:00

Tack för att du lämnar ett avtryck efter dig!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0