Franska smaker

En smak av Frankrike fick jag igår när jag besökte crêperiet. Tog en tripp tillbaks till Paris bara så där. Det blev en crêps som Metro tipsat om med blue cheese, skinka, ost och champinjoner. Grymt gott var det minsann, så det kommer att bli återbesök på den!

 

Extra plus får de för trevlig personal och ett fint bemötande samt långa öppettider!



Kommentarer
Postat av: Tessie

Det såg verkligen smarrigt ut! :)

Hoppas din helg vart toppen, det har min.. förutom den ryggvärk jag har.

Kram

2012-06-10 @ 15:35:00
URL: http://curves4all.wordpress.com
Postat av: Rinki

Det både ser och låter gott :). Är redan hungrig, men fick precis lite vitlöksbröd (hemmagjort) serverat av sambon, så jag ska inte klaga.



Sv: Ja, alla upplever det olika, men det känns så viktigt att inte trivialisera vad barn får för kommentarer i dagens samhälle, saker som är rasistiska men som täcks över och behandlas som vanlig retsamhet i stil med "du är en glasögonorm" (vilket i och för sig inte är okej heller). Men du kanske förstår vad jag menar?



Det låter som jättespännande utbildningar, jag hoppas att det går bra för dig och att du kommer in på det du vill.



Insatssoldat, wow det lät minst sagt tufft. Aww, tack så jättemycket komplimangen angående min sång, jag hoppas att jag vågar vid tillfälle <3.



Wow, det låter som en underbar helg :). Kladdkaka och Rosé mmm. Själv har jag inte gjort så himla mycket, har ju varit krasslig. Men igår svängde jag förbi en väns trädgårsgrillning och var där ett tag och idag blev det en sväng in till stan tillsammans med sambon.



Kram

2012-06-10 @ 18:26:39
URL: http://rhulth.wordpress.com
Postat av: Camilla

Men MUMS så gott det där såg ut! Nackdel med halvsmå städer: det finns ingenting att likna vid en creperia. Nästa gång jag besöker Göteborg (för jag antar att det är där stället finns?) vet jag vart jag äter min lunch!

2012-06-10 @ 19:49:25
URL: http://betweenheavenandhello.wordpress.com/

Tack för att du lämnar ett avtryck efter dig!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0