Blondinbella föreläser

Upptäckte just att alla mina inlägg från Bloggforumet 2012 i stort sett blivit opublicerade! Det kanske inte tycks som någon stor grej och det är det väl egentligen inte. Bortsett att jag faktiskt redan har skrivit det. Så här kommer en liten uppfräschning från vad redan alla andra hunnit skriva- Att Blondinbella ägde. För så var det faktiskt, bland Underbara Clara, Trendenser och många andra starka kvinnor så lämnade Blondinbella helt oväntat det djupaste avtrycket...

 

Dock var hon bara tvungen att Twittra lite innan starten...

 

Har som alltid trott att hon varit den där blonda populära tjejen, men det var i själva verket tvärtom. Hon var den där tjejen med stora bölder i ansiktet som ingen ville prata med. Så därför startade hon en blogg där hon skrev om sin låtsasvärld där hon var den populära tjejen med det glamorösa livet. Hon hittade kort på en fiktiv historia varje dag om en tjej som inte existerade. Men så en dag steg hon fram och avslöjade sitt rätta jag. Startade klädkollektionen Classified Collection, men av helt fel anledning. Insåg att man måste brinna för det man gör och inte bara ha pengar i sikte. För lite oväntat så hatar blondinbella kläder. Men hon gav inte upp för det utan startade ganska nyligen tidningen Egoboost, en tidning om ”karriär, självkänsla och utbildning” som hon själv beskriver den. En tidning som enligt henne vill förmedla synen på att dina negativa tankar sätter krokben för dig själv, om du bara släpper dessa tankar så kan du klättra. Så satsa på det som gör DIG lycklig! Så tänkte Bella när hon startade Spotlife, ett bloggnätverk där 25 000 bloggare är anslutna. Andra saker som Bella tipsade om var att:

  • Hitta en produkt som du gillar och som du brinner för. Dock får den inte vara för mycket du, för då kommer du aldrig att kunna sälja företaget vidare.
  • Allt man undrar över finns på Google. Bella googlar alltid när hon vill få ett snabbt svar. Är du på en föreläsning, fråga!
  • De flesta av oss måste bli bättre på att lyssna och våga känna efter inåt istället för att bry oss så mycket om vad de runt omkring oss tycker.
  • Bestäm dig för att leverera och se till så att du också gör det!
  • Våga lita på din magkänsla och kör!
 

Kommentarer
Postat av: Linn

Härligt med inspiration och vad kul att Blondinbella förvånade. Tänker att det nog är så med de flesta, det finns så mycket mer bakom ytan.

2012-06-28 @ 22:42:21
URL: http://lyckoland.blogg.se
Postat av: a Lady & a Tramp

vad kul höra! inte hört något om hennes föreläsning nästan från det eventet. Hade också gärna hört henne.

2012-06-30 @ 18:59:35
URL: http://www.lady-tramp.se

Tack för att du lämnar ett avtryck efter dig!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0