Let It Grow

 
Nu har vi satt stenen i rullning, projeket är sjösatt!
 
Klicka på bilden vettja och gilla vår sida!
Det skulle uppskattas mer än vad du kanske tror!
 

Kommentarer
Postat av: Rinki

Har gillat :).

Hej vännen, återigen förlåt för att jag inte har svarat på din kommentar trots att du skrev den innan allahelgonahelgen. Det känns ju hemskt, men som du skrev i den kommentaren så blir det ibland så att kommentarerna blir lidande. Hur är det med dig?

Sv: Vad roligt att du också funnit Gnarly Head och gillat det vinet. Jag såg för ett tag sedan att det fanns som vitt vin också, har du testat det?
Jaså, har du också problem med att boobsen är rätt stora, det känns som att jag är typ den enda...hade jag haft pengar, kanske jag skulle göra dem mindre...jag vet inte. Känner mig annars lite negativ till "skönhetsoperationer".

Jo, universitetsstudierna är ju dessvärre väldigt krävande, men ja det är kul för det mesta också. Fast det känns mer som att jag uppskattar det och vad jag har lärt mig lite i efterhand, inte när jag är mitt uppe i det hela. Den jobbiga hemtentan som jag satt med ungefär när du skrev gick jättebra, trots att jag upplevde den som den jobbigaste tenta jag någonsin har haft. Fick faktiskt ett A, så jag blev lycklig. Tentan jag hade efter det kändes dock mindre bra, men har inte fått reda på något resultat kring den ännu.

Hur går det för dig?

Kram på dig

2012-12-15 @ 02:28:09
URL: http://rhulth.wordpress.com

Tack för att du lämnar ett avtryck efter dig!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0