Domino

Har länge haft ett par dominobrickor liggandes i en låda. Har velat göra ett par örhängen av dem, men aldrig hittat ett par bra krokar. Ledsnade för någon dag sedan och tog det som fanns att tillgå, när varken Clas Ohlsson eller Panduro kunde leverera nättare öglor. Så jag tog en som tillhörde ett tavelkit! Det blev ganska robust med öglan, men håret tänkte jag skulle får dölja detta.

 

 


Kommentarer
Postat av: Gabriella

SV: Nämen tack, ja det är nog så! Och golden är ju kända för att vara väldigt snälla familjehundar också=)

Jaha se där, visste inte att det fanns som likör. Spännande. Precis, man får ju inte vara för snabb inte=) Tar ju sin tid med resultatet.

Känner med dig verkligen! Prov är inte för mig. Men å andra sidan är det nog inte många andra som är förtjusta i det heller. Förstår också tanken med de, men ändå. Känner mig kluven av det speciellt med tanke på mitt yrkesval som är lärare.

Åh tack, fina du! Hittade en massa fint på Röda Korset i förra veckan, funderar på att kanske visa på bloggen, måste bara fota först=)

Härligt med en utekväll med tjejerna o en god brunch! Och skönt med en löprunda. Haha, ja fiffiga namn gör allt bättre=) Tycker också det är tråkigt att gå på jeansjakt, tar sån tid. Dock har jag en vän som jobbar i en jeansbutik o är en fena på det där, så tänkte svänga förbi där nån dag så hon får hjälpa vilsna mig=)
Vad roligt att du hittade t o m några stycken, bra jobbat!=)
Min helg bestod av strandpromenad, middag med mamma, o en liten utesväng. Inte så pjåkigt ändå=)

Åh domino, det var länge sen! Och urfina örhängen, så fiffigt!=)
Kram!

2012-08-14 @ 00:19:47
URL: http://elephantzoul.blogg.se
Postat av: sandra - mamma till niklas & nora

Snyggt!!! Vilken härlig idee.

ha en kanon dag!!!

2012-08-14 @ 11:41:38
URL: http://www.mammansandra.blogg.se
Postat av: Rinki

Jag tycker att de blev riktigt fina och jag tycker att öglan bryter av på ett snyggt sätt. Hur är det med dig, hur går det för dig med jobb och allting?

Själv har jag lite semester nu innan skolan drar igång igen :/ känner mig lite nervös inför det, men det kommer nog att gå bra.

Kram!

2012-08-15 @ 17:24:24
URL: http://rhulth.wordpress.com

Tack för att du lämnar ett avtryck efter dig!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0