Kvinnligt företagande

Var på frukostmöte klockan sju imorse- Kvinnligt företagande hade sin sammankomst på Hagabadet här i Göteborg! Givetvis var jag där, eftersom Linnea varit så snäll och bjöd in mig till en grym start på dagen!  Klev två och en halv timme senare ut i höstluften, hur pepp som helst och med några nya kontakter knutna...


De hade även hyrt in en gästföreläsare och imorse var det Ernst Radal från MOMA (Masters Of Mobile Arts). Och till och med jag som inte är den mest tekniskt lagda människan förstod det nya systemet som de utvecklat. Även fast jag inte är någon dataprogrammerare- Vilket så klart är ett grymt betyd till Ernst!

 

Gillar även tänket bakom ”legobitsmodellen”, eftersom du själv har all kontroll. Du behöver inte sätta den i någon dataprogrammerare och hans femton kompisar händer. Utan när grunden är klar och sidan så att säga fungerar, så kan man själv som privatperson gå in och ändra utan att anlita någon datatekniker. Den nyss nämnda yrkesgruppen kanske inte jublar, men företag som Gallerix, Ramirent, Stena Line samt flertalet av Skånes kommuner gör nog det. Borde de i alla fall göra, eftersom dessa enligt Ernst är några från deras kundkrets.

 

Hur som, det handlade inte enbart och uppbyggnad utav en hemsida och skillnaden mellan appar och vanliga mobilsajter- Det varade nämligen i inte alls länge. Det som däremot mötet fokuserade på var att vi kvinnliga företagare fick utbyta idéer och skapa nya kontakter. Lägg sedan till en otroligt god frukost med hallonfrosseri och du har min morgon i ett nötskal. Min mycket givande morgonstund!

 


Kommentarer
Postat av: a Lady & a Tramp

och ju mer man går på sånt, desto mer blir man bjuden! Till slut är det en vana... ;)

2011-10-27 @ 06:58:25
URL: http://www.johannawestberg.wordpress.com

Tack för att du lämnar ett avtryck efter dig!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0