Boadas Cocktail Bar

Igår gick jag och Jenny ut på Boadas cocktailbar, en legendarisk vintage cocktailbar som finns omnämnd i våran skolbok (2250 cocktails). Närmare bestämt är det sex stycken här i Barcelona som är världsberömda och jag har nu övertalat gänget att vi borde besöka dem alla. De blev så förvånade över mitt intiativ, att de genast gick med på förslaget. Dock så är nästan alla utflugna över helgen till diverse länder som t.ex. Österrike.

 

En av mina skolböcker

 

Boadas Cocktail Bar rekomenderas  starkt! Ett tips är att göra som jag gjorde, diskutera fram en ny drink som inte redan finns och döp den sedan till något roligt. På så sätt kan man få precis det man vill ha, om man vet vad som går ihop med vad vill säga! Självklart är jag inte så slipad än så att jag klarar av det helt på egen hand (Nicklas är inte klar med oss än), men det är bartendern kommer in. En rådgivare som du kan diskutera fram riktigt goda drinkar med!

 

Bild hämtad från tomshardware.com

 

P.s: Jag lämnade ju min Canon camera hemma för att vara på den säkra sidan, så att jag inte blev rånad. Har precis som min moster förutspådde haft en hel del stunder redan denna vecka då jag ångrat det beslutet. Dock även stunder då jag inte ångrat mitt beslut. Dock så har jag min lilla Canon kamera med mig, men det är lite tekniska problem med att föra över bilderna. Så bilder kommer förhoppningsvis, men det dröjer lite...

 

 

 


Kommentarer

Tack för att du lämnar ett avtryck efter dig!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0