Vindelälvsdraget

Sveriges största draghundstävling gick av stapeln idag, med start i Ammarnäs. Självklart var jag på plats, men hade glömt kameran. Men eftersom jag åker ner till Sorsele imorgon för att jobba, kanske jag går ner och tittar på starten som går då. De övernattar nämligen nere i Sorsele och skidar vidare alternativt kör mot nästa delmål.

    Hur som haver, grämde mig över att jag hade kameran. Dels för att man kanske kunde ha fått en och annan fin bild på ekipagen, men även för att byn kryllade av folk och bilar. Vilket man inte direkt kan säga händer varje dag.


Sedan har det varit plugg i massor för min del, som senare på eftermiddagen fick lämna över för andra roligare aktiviteter. Red först lite dressyr på banan med Fannar, evigheter sedan jag red sist!

Sedan efter pållarna tuggat i sig sitt foder, så körde jag skoter in till byn och hade nästa träningspass. Core-träning. Så nu har verkligen alla muskelgrupper fått jobba och imorgon lär jag ha en hel del träningsvärk. Men den brukar kunna botas med att man tränar lite till. Tyvärr blir det ingen simning imorgon, för jag jobbar kväll. Men ett löpningspass kanske kan klämmas in =)


Kommentarer

Tack för att du lämnar ett avtryck efter dig!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0