Spinning around

Kände mig hur nöjd som helst igår när jag gick och lade mig. Inte ofta man hinner avverka, en att-göra-lista på en dag, i alla fall inte en av mina. Det händer typ en gång per år eller så, men igår var alltså den dagen =)

Vaknade igår morse av att jag kände ett sug efter att städa. Så jag drog igång med en ordentlig vårstädning. Alla saker åkte ut. Allt trä polerades, även golven. Dammtorkade allt, vädrade, planterade om skott. Tja, det blev en riktig vårstädning med andra ord. Riktigt skönt idag att ha det skinande rent runt omkring sig. Inte för att jag brukar ha det så lortigt, men det är ganska sällan det är så HÄR välstädat. Nåja, sedan var jag ute på en massa ärenden, lassade bl.a. bilen full av saker som kommit fram vid källarstädningen som jag lämnade in. Lagade middag, majssoppa och sedan hade klockan hunnit närma sig sex och Sanna kom. Spinning 75 minuter, första gången för oss två. Och det var sjukt jobbigt! Samt det tog ett tag att få in den rätta knixen. T.ex när vi skulle skruva på mer motstånd så fick jag in den tyngsta växeln och när vi sedan skulle hålla in handbromsen och undertiden fortsätta att trampa, ja då stod jag helt stilla. Kom mig inte en centimeter, varken fram eller bak. Tog i som tusan och hann visst med att ändra ansiktsfärg till vit, innan jag skruvade bort lite tyngd. Då gick det lite lättare =)


Självklart var det grey's på schemat efter träningen, efter en snabbdusch. Somnade så snart Sanna åkt och jag lagt huvudet på kudden.


Kommentarer

Tack för att du lämnar ett avtryck efter dig!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0