Uppfinningsrika jag

Imorse så var jag i umeå. Nu är jag uppe i stugan. Men det blev inte mycket sömn i natt och jag sov dåligt på bussen så det blir kanske en tidig kväll ikväll (som jag alltid säger, men som aldrig blir av). Nåja, ska väl snart börja att fundera på vad jag ska laga till mig och mormor ikväll.
   För så mycket annat än att ligga halvt utslagen på en buss har jag inte hunnit med. Jo förresten, jag började att plugga. Men en bok kraschade in i tekoppen och skätte ut allt innehåll över anteckningsboken, som nu är blöt. Eller var, för nu har jag använt en sådan där praktisk sak som en termoborste för att få allting torrt igen. Det tog ett tag, men det blev torrt tillslut. Var bara lite knepigt att använda den där manicken. Skulle ha varit bra mycket enklare om jag hade fått tag i en vanlig hårtork. 
   Mat var det ja. Sedan ska jag träna om jag inte faller ihop av trötthet, men egentligen så borde jag plugga mer... Jag önskar mig som du kanske hör fler timmar på dygnet =) För det skulle underlätta saker och ting en hel del!

Kommentarer
Postat av: hjälp!

hej,jag såg att du kommenterat i designadinblogg.se's inlägg om "dagens ordspråk", att du hade problem med att det inte syntes. och grejen är den att jag har exakt samma problem, det syns inte hur jag än gör, alltså att det hoppar ner så fort jag skriver dit typ <font color="#000000"> osv. den är nämligen osynlig just nu. men sen såg jag att du fått det att funka! skulle vara underbart om du kunde typ skriva ett inlägg om hur du gjorde eller något, för alltså jag är nära ett sammanbrott!

2009-01-28 @ 23:11:11
URL: http://hanneleolsson.blogg.se/

Tack för att du lämnar ett avtryck efter dig!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0