Hur är vi funtade?

Det är faktiskt lite konstigt hur vi människor är funtade. Det är som att saker och ting inte går upp för oss förrän det visas på tv. Det är inte förrän då det blir verklighet.

     Kalla Fakta visade nu ikväll den andra och sista delen om hur duntillverkningen egentligen går till. Hur dunet som finns i mångas hem har hanterats innan det slutligen nått sin slutstation och blivit till ett täcke, en jacka eller kanske ett par tofflor.

    Djurens Rätt är en av några organisationer som länge känt till detta och som informerat allmänheten om denna grymhet. Men denna information verkar ha gått många förbi!

     Det är alltså hemskt att det behövt gå så långt innan allmänheten reagerat, men nu när dem verkar ha vaknat till liv i och med att tv 4 granskat saken och därmed insett det faktum att vissa fåglar plågas, så hoppas jag verkligen att många börjar bojkotta dun och ställer krav på butikerna de handlar i! För tyvärr är det så att det inte räcker med att en står på sig, det krävs en opinion för att någonting ska hända!
    Och det hoppas jag verkligen att det ska göra nu!
 


Kommentarer

Tack för att du lämnar ett avtryck efter dig!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0