Flädersaft

Sent igår kväll tassade jag ut med korgen i den svala kvällsluften.

 

Lade försiktigt ner de vita blomflockarna, men lyckades ändå strössla blomsterkonfetti över halva gräsmattan. De föll ner som små vita snöflingor i det gröna gräset. Lyckades dock inte fånga det på bild...

 

 
 

Gick sedan ett varv på innergården med kameran. Nöjd och tacksam över att vi äntligen är klara med samtliga rabatter. Njöt av allt det fina som vi åstadkommit. Ska försöka visa bilder snart!

 

 

Lycka är att dofta på pioner. Tog en stund och bara doftade på pionerna som nu blommar för fullt. En stackare hade nästan gått av och fick följa med in.

 

In kom även korgen, som snabbt sköljdes och hamnade i en gryta tillsammans med ett gäng citroner. Kvar på skärbrädan låg några nävar blomsterkonfetti, små små blommor som fallit av från blomflockarna. Väldigt vackert. Sådär vackert så att det inte riktigt går att fånga på bild en sen kväll med lysrörsbelysning ovanför diskbänken. Men vad mer kan man göra än att ge det ett tappert försök?


Fläderblomssaft. Det är mina barndomssomrar på flaska det ❤ Fläderblomssaften har jag på senare år bytt ut mot en kopp kaffe i syrenbersån på Öland. 

 
 

Kommentarer

Tack för att du lämnar ett avtryck efter dig!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0