Dille på tapeter

Alla förtjärnar vackra kläder, även väggarna! Jag och sambon har drabbats av tapetdille och det finns ingen hejd på alla tapeter som vi vill ha i vår nya lägenhet! Sovrumets kläder diskuteras förvisso å det varmaste ännu, men bortsett fråm det rummet så tycks vi ha landat i dessa:

 

 

Köket: Vita skåpluckor och vit pärlspont kombinerat med tapeten Gästgifvars från Duro (se bild ovan). Både jag och samon hade väl helst av allt sett mer färg, men eftersom vi inte har för avsikt att bo i lägenhet resten av våra liv, så kör vi med lite "snällare" kort och kombinerar denna granna tapet med vitt. 

 

 
Hallen: Vit pärlspont kombinerad med Flora från Borås tapeter.
Bild credd till hildas.se (missa inte hennes loppiskategori!)
 
 
 

Vardagsrummet: Här får pärlsponten strycka på foten och tapeten helt dominera. Tapet från golv till tak tänker vi oss, Sandbergs Vera närmare bestämt. Tapetvåder som kombineras med en fiskbensparkett som ska få lite kärlek.Tapeten kanske du för övrigt känner igen? Det är UnderbaraClaras matrum som gett oss inspirationen, hon har för övrigt skrivit ett gäng inlägg om olika tapeter, så om du går i tapettankar och inte redan upptäckt henne, så bör du surfa in där för lite trevlig läsning, goda recept och en uppsjö av vackra bilder! 

 

 


Kommentarer

Tack för att du lämnar ett avtryck efter dig!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0