Våga, vinn!

NEJ. Det är inget för dig”. Efter bra många tillfrågade så stod jag där med ungefär samma svar. Innerbörden var i alla fall densamma hos dem alla - Det är inget för dig. Du är för jordnära, slätade de som allt för dåligt samvete ut det med. Tills den blonda virvelvinden tillfrågades – ’Kör i vind!’ gastade hon från kajen.

Och köra är precis det jag har tänkt göra. För precis som bästaste Hella sa, var det inte så alla sa om lumpen också? Att det var då rakt inte något för mig! Att jag inte är den typen av person. Men lyssnade jag? Åh, nej och se, det var ju bland det roligaste jag gjort i mitt liv!

Om det är känslan av att göra tvärt emot vad alla säger och trotsa alla, precis som den lilla envisa tjejen inom mig tycks älska att göra, eller om jag manas av den rösten inom mig som faktiskt säger att jag kan. Att allt är möjligt och det är bara jag själv som sätter gränserna. Kanske är det båda? Det med en twist av att jag prompt har bestämt mig för att jag ska klara det och bevisa att de har fel. Summa summarum är att jag struntar blankt i vad alla säger och testar! Kanske sjunker jag, kanske flyter jag och kanske, kanske så får jag vind i seglen. Det får framtiden utvisa, men en sak vet jag redan nu och det är att det är min nästa utmaning!

 

 


Kommentarer
Postat av: Johanna

HEJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

det har du ärvt av mig;)

Du kommer självklart klara det! Vill du så kan du.

If you can dream it, you can achieve it.

Och seriöst, vad kan hända annars?!

kram!

2011-06-13 @ 21:01:05
URL: http://johannawestbergs.blogg.se/

Tack för att du lämnar ett avtryck efter dig!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0