Lägenhet med snickarglädje

Vår lilla lägenhet som tidigare städats från golv till tak fick sig här om veckan en enklare styling. Tackade min lyckliga stjärna att jag inte behövde släpa grejerna så långt, speciellt när det kom till att frakta soffan, och efter någon timmes kånkande knäppte jag några bilder. De sedan tidigare skrivna textraderna fick sällskap av en handfull utvalda bilder och plötsligt låg annonsen uppe på Blocket. Hurra! 
 
Exteriörbild - Den franska balkongen
 
Porten
 
Bild från innergården
 

Många har nog trott att vi redan vinkat farväl av vår lilla lägenhet, men icke. Det har varit en perfekt övernattningslägenhet när vi haft gäster! Dessutom kom någon på att vi inte kunde lämna ett endaste hål efter oss (denna person kan eventuellt ha varit jag) och därför gjordes diverse ingrepp, så som att tapetsera om i hallen. Eventuellt fick jag lite hybris och målade om samtliga platsbyggda snickerier, övertalade sambon att garderoben behövde ett nytt golv och att vardagsrummets vita tapet prompt behövde bytas ut (någon hade fäst möbeltassar på tapeten för att inte lämna märken efter sin långboard). Lägenheten är nu i toppskick, vilket speglar mig och min sambo. Vi vill inte lämna över något halvdant, det ska vara perfekt. Nedan kommer en liten bildkavalkad över resultatet...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vår välplanerade etta på 42 kvadratmeter har blivit ännu mer yteffektiv med alla platsbyggda snickerier, till exempel förvaringen under sängen som slukar 8 st stora IKEA-lådor, kontorshörnan som skymtar i bakgrunden i hallen, den platsbyggda hallförvaringen eller kökets små finesser med brick- och kokbokshylla, vinställ samt kopphängare! 
 
 
 

Kommentarer

Tack för att du lämnar ett avtryck efter dig!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0