Släcker du?

Ikväll 20.30 är det Earth Hour och då släcker världen ner för klimatets skull. Hakar du på världens största miljökampanj? För det är en miljö- och inte en energisparkampanj som är begränsad till en timme. Denna timme är till för att uppmärksamma årets alla övriga timmar då vi slösar med naturens resurser. För så är det, många av oss slösar verkligen med det som givits oss alla- Vår planet. Vi svenskar är nämligen en av dem som använder av mest el per person i världen! Tänk på det nästa gång du tänder lampan…
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Gabriella

Själv

2013-03-24 @ 23:39:44
URL: http://elephantzoul.blogg.se/
Postat av: Gabriella

Precis, där sa du det, att man känner att man kommit hem=)
Haha ja det förstår jag! Jag kanske får lägga ut recpetet? Jag hittade det i ett nr av Lantliv faktiskt.

Oj rackarns, det var verkligen en mastodonttenta! Puh, kan tänka mig att du var bra slut efteråt=) Håller tummarna att det gick vägen för dig. Jag har mina tentor imorgon, så blir strax sängen här. Efter det kan du få recension=)

Verkligen, visst är det detaljerna som gör det personligt och ombonat. Precis som du säger blir ju naturmaterial aldrig omoderna heller, himla bra=)

Självklart släckte jag ner lamporna! Som min mamma sa i lördags, "de borde det göra varje kväll" =) Var ju många som släckte ner första åren, men sedan verkade folk bry sig mindre o mindre hörde jag. Hoppas att folk ser värdet i varför man gör det!

Från det ena till det andra, hur gick det egentligen med lägenhetsletandet för dig? =)
Kramar

2013-03-24 @ 23:48:27
URL: http://elephantzoul.blogg.se

Tack för att du lämnar ett avtryck efter dig!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0