Prosit!

Så fort jag börjar känna av våren så åker sommarklänningarna på tillsammans med ett par tjocka strumpbyxor. Givetvis leder det varje år till samma sak- Jag går och blir snuvig. Inte minst nu när jag är på en plats där det konstant blåser. Eftersom det känns som någon stoppat ner en tennisboll i halsen på mig så försöker jag kurera mig själv med citron- och ingefärste samt ett rejält lass med clementiner!

 

 

Kommentarer
Postat av: lisasvilja

Krya på dig! Älskar ingefärste! ;)
Kram

2013-03-13 @ 14:38:20
URL: http://lisasvilja.wordpress.com
Postat av: Gabriella

Absolut! Jag tror också vi människor har ett behov av att känna oss behövda. Det är ju också fint att någon annan kan känna saknad efter en. Vi behöver vänner helt enkelt=)

Åh tack och bock! Tyvärr blev citronpajen lite väl sur i smaken, men ska pröva en annan variant tänkte jag som är lite mer krämig=)

Nej rackarns att du också blev sjuk! Clementinerna ovan såg dock riktigt goda ut, men sjukdomen kan man ju leva utan=) Hoppas du kryar på dig snart!

Hur går tentapluggandet? Här pluggas det också för fullt. Ibland går tiden väldigt snabbt, önskar man hade mer tid att lära sig allt på sätt och vis.

Tack, jag njuter för fullt av mina blomster! Men nu slokar en del, så får införskaffa lite nytt framöver. Inte mig emot=) Hoppas du också får njuta till fullo av alla dina blomsterprakter!
Kramar

2013-03-16 @ 18:43:09
URL: http://elephantzoul.blogg.se
Postat av: Marléne Miilo & Ulf

Krya på dig :) Jag skickar lite solstrålar i etern så kanske de når dig och gör dig friskare :)
Kram kram

2013-03-18 @ 14:11:39

Tack för att du lämnar ett avtryck efter dig!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0