Rosensocker

Nu är tiden då rosorna doftar underbart. Nu är också tiden som man ska ta tillvara på dessa ljuvliga saker om man vill bevara lite av detta underbara till hösten! Därför lät jag blanda socker och rosenblad och ska nu bara skaka om då och då så att sockret inte klumpar ihop sig. Sedan är det bara att använda till kakor och andra söta saker!
 
 
 
I samma veva så fixade jag ihop lite lavendelsocker som görs på precis samma sätt, men av lavendel. Det jag inte nämnde tidigare är att det är bra om de får ligga framme och torka lite efter man sköljt av dem samt att eventuella insekter och kryp då kan krypa iväg för egen maskin.

Kommentarer
Postat av: Malin Aurora

Åh så vackert!

2013-07-16 @ 22:46:54
URL: http://vildblommor.blogg.se/

Tack för att du lämnar ett avtryck efter dig!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0