Den lilla röda

Nu tar jag min lilla röda resväska och åker till lillebror. Men imorgon är jag tillbaks för då är det Rädda Barnen information och det vill jag ju inte missa! Sedan får jag hem P och besök ovanpå det, så det kan ju vara fint om man är hemma till dess. Men ha en toppen onsdag ni alla läsare och gör inte som min granne här ovanför som började dagen med att svära långa ramsor av fula ord!

 


Kommentarer
Postat av: Rinki

Låter som att du har fullt upp :) men det låter ju även som spännande och roliga saker, så tycker inte vidare synd om dig ;).



Sv: Jag har ändå lyckats med en basilikaplanta en gång, den stod sig ett par månader i alla fall. Men jo, jag vet att det är enklare att i så fall köpa en kruka med kryddor från en plantage eller liknande. Min mamma som har väldigt gröna fingrar odlar mycket hemma hos dem i trädgården, älskar deras trädgård :) men här har jag dessvärre inte den chansen riktigt, men men :). Får åka till mamma och pappa och njuta där och det är inte helt fel heller.



Blev det någon god pastalunch senast?



Jag har 13 böcker just nu, som jag vill ha :) men som sagt, kliet i fingrarna nu framkallar ingen ångest alls eftersom jag ändå har ett presentkort som måste användas, känns väldigt bra. Men nu är det mest att jag inte vet ifall jag ska beställa alla, ifall jag ska vänta lite till, det kommer ju alltid ut nya böcker ;).



Jag har faktiskt inte sett Järnladyn än, är väldigt nyfiken på den dock. Kan tänka mig att hon förtjänade statyetten. I och med att jag inte har sett många av filmerna så vet jag inte ifall hon förtjänade statyetten mer än någon annan, jag är väldigt intresserad av att se Michelle Williams i rollen som Marilyn!



Hur har din dag varit idag?



Kram

2012-02-29 @ 19:41:41
URL: http://rhulth.wordpress.com

Tack för att du lämnar ett avtryck efter dig!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0