Kurresmack retas

Igår var det full fart, som vanligt med andra ord. Jobbade först ett fullt arbetspass på sjukan, innan jag åkte hem och käkade lite innan jag fick skjuss upp till Ammarnäs. Sprang i stort sett bara in innan jag vände ut igen, för att åka vidare till hotellet. Så då var det att stå i baren och blanda drinkar =)
Början av kvällen var lite väl lugn, men det vara bara bra för då hann jag snacka lite med Sanna. Men sedan så blev det mer drag och bartömningen startade. Så igår kväll var den sista på den här sesongen. Så nu kommer det tyvärr att dröja ett tag tills nästa gång.



Med tanke på att jag jobbat över 16 timmar innan jag ramlade in vid tre i natt, så tänkte jag ta sovmorgon imorse. Men icke, sa nicke. Kurresmack hadde strategiskt nog placerat sig på altanräcket och Mickan var helt galen. Så jag väcktes av ett gällt ståndskall. Bättre väckarklocka än henne är svår att finna. Det var inte lönt att ligga kvar i allt oväsen, utan jag tog mitt flingpaket med mig över till momme (hade ingen mjölj hemma). Sedan har jag roat mig på att kolla ut lite nya sommarkläder. Nedan kan du se några av dem som jag har klickat hem.







Nej, nu är det käk och sedan ska jag dra till stallet.
Morsning korsning!

Kommentarer
Postat av: Anonym

eller hur :D

aa men den göra toppen var supersöt :)

2009-05-04 @ 16:29:35
URL: http://seelmic.blogg.se/

Tack för att du lämnar ett avtryck efter dig!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0