Tjejsnack

I förrgår gick jag fram och tillbaka till postlådan ett antal gånger. Började vid nio och kom inte hem förrän solen gått ner. Så lång tid tog det för mig att gå dit, stirra på postlådan fundera på om jag skulle kryssa över mitt namn eller inte. Och så slutligen, höra dunsen från brevet när det föll ner.
    Trodde ett tag att jag skulle drömma massvis med mardrömmar och försöka bryta upp den gula postlådan. Men det gick bra och nu har säkert brevet kommit fram till sin mottagare. Så nu är det försent att dra sig ur. Så nu är det bara att träna, kämpa och bita ihop.

Igår var det uppsatsskrivning och tjejsnack. Tog en fika med Linda efter hon slutat att jobba och bara var. Roligt!
Idag har det varit datakrångel, uppsatskrivande, tentaplugg och matlagning på schemat. Och så grey's så klart. Alltid grey's!

Kommentarer
Postat av: kusinvitamin

Jag har lärt mig se på Greys!! Såg mitt första avsnitt någonsin (av någon sjukhusserie eller annat som innehåller blod, operationer m.m.) häromdan, och insåg att jag inte längre är rädd för sjukhusserier!

Så nu kan vi ha Grey's marathon när vi ses och dricka för mycket te som vanligt! När kommer du till storstan nästa gång? kram

2009-05-23 @ 14:32:41

Tack för att du lämnar ett avtryck efter dig!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0