Nyårsfirande på andra sidan bardisken

Igår så var det nyårsafton! Känns helt absurt atelen att ett helt år har gått! Och så mycket som har hänt, både gott och ont.
    
Men gårdagen var rolig, eller kanske inte första delen av den...

 Det var jobbigt att säga hej då till Robert och köra till jobbet. att det sedan var snöstorm ute gjorde det hela inte bättre. Och efter jag jobbat klart så var det bara att sätta sig i bilen igen och köra samma väg som jag nyss tyckte mig ha kört, fast åt motsatt håll. Jag åkte upp till stugan igen.
     Fast det tog ett tag att komma sig fram, 146 minuter närmare bestämt. Fast då är ett besök i STorsjö inräknat också. Eftersom bilen var helt galen. Fick sladd hur många gånger som helst och jag var i slutet helt livrädd. Nu hörs det väl som jag hittade mitt körkort i cornflakespaketet samma morgon och att jag aldrig tidigare har kört bil förut. Men jag har faktiskt haft det i över två år nu och kört i väldigt varierad väderlek.
     Dock så visade det sig att min magkänsla var rätt. Det var inte jag som var dålig, det var bilen som det hade blivit något fel på. Detta kunde hon konstatera efter en kortare tur då hon kom tillbaks lite halvblek. Bakdelen hade levt sitt eget liv och det var inte enbart halkan och vindens fel, utan allltså något tekniskt. Men det var inte så mycket de kunde göra, mer än att bekräfta att jag inte inbillade mig. För jag hade faktiskt bråttom, jag skulle snart påbörja ett nytt arbetspass...

Borta på hotellet uppe i Ammarnäs. Där jag först inledde kvällen med att servera och sedan stå i baren och blanda till drinkar. Hade så fullt upp att vi inte hann med att skåla in det nya året vid tolvslaget! Utan öppnade en champagne fem över då det tillfälligt blev lite lugnare.
     Så i natt slutade jag inte förrän vid halv fyra. Så det var alltså inte förrän det som mitt nyårsfirande började ;) Och i och med det fritt tillträde i baren ;) Så samtidigt som mamma släppte ut Mickan imorse, så kom jag hem :)




Cosmopolitan


Kommentarer

Tack för att du lämnar ett avtryck efter dig!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0