En midsommarnattsdröm

Det har varit en ganska lugn vecka i veckan. Fast det är i och för sig inte slut än...
Men jag har ägnat dagarna åt pluggning, börjat att få lite rätsida på saker och ting i systematiken av alla djurgrupper. Och har bl a lärt mig vad skillnaden mellan triploblaster och diploblaster är =) Samt kommit underfund med att jag måste ta tag i min situation för att inte bli bränd och förkolnad inom en snar framtid, för jag känner mig typ jämt sjukt stressad nu mer.
Lite därför har börjat ta upp löpningen så smått och är ute och springer nu på mornarna efter att Robert har åkt till jobbet. Man tänker så bra när man får lite syre till hjärnan, sedan så behöver jag nu jobba på konditionen istället för styrka inför mönstringen. Dock så är det upplysta gator som gäller nu mer, lärde mig en läxa förra gången...
     Som sagt mycket pluggning, eftersom Robert är ganska upptagen med både träningar och jobb, så jag får faktiskt endel gjort om dagarna, lämnade bl a in en stor inlämningsuppgift igår om människoapornas DNA-analys. Samt bestämde mig för att skriva mitt specialarbete om cichliderna i Viktoriasjön. Om jag ska vara helt ärlig så hade jag inte den blekaste aning om vad en cichlid var för något innan jag googlade det och fann att det var en fisk. Men det fanns en hel del bra litteratur om dessa små vattenlevande djur och eftersom jag hade idétorka och inte kunde komma på någon vettig rubrik själv, så valde jag en av de som mina lärare hade rekommenderat.
     Men det är inte bara tråkigheter jag utsätter mig för om dagarna, försöker att varva pluggningen med lite roliga saker också. Som att gå ut på långpromenader i solen som tittat fram nu i veckan. Har hittat en jättefin gångstig som jag brukar följa, där större delarna är belägna vid ån. Och ibland åker kameran med, så det blir ett och annat fotografi på alla fåglarna. Är än inte så bra på fågelarter, men herr och fru gräsand vet jag i alla fall simmar omkring där, samt svanar och fiskmåsar. Och resterande är bara fåglar (min lärare skulle antagligen sucka högt nu).
   Sedan har jag hunnit skaffa mig en ny last också. Det hela började med tågresan ner då jag drack latte för att hålla mig vaken när jag pluggade och här nere så ligger ett fik precis på hörnet, så jag kilar in där titt som tätt för att ta mig en chai latte. Dem är så goda! Även jag som annars inte gillar kaffe, bara älskar dem! Men det kanske beror på att man inte känner så mycket kaffesmak... :P

Och nu har jag just kommit tillbaks från en shoppingtur, med en chai latte i handen så klart. Nu ska jag bara bestämma mig för vad jag ska ta mig för ikväll, antingen film eller gå på teater. Det är en midsommarnattsdröm som spelas =) Och Robert och Sven är borta, så jag får roa mig själv.
Ciao!

Kommentarer
Postat av: Leonora

Hoppas du får en härlig dag :)

allt väl?

2009-03-01 @ 15:48:32
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/

Tack för att du lämnar ett avtryck efter dig!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0